Omakotitalot - GlobalConnect Finland
Yksityisille Yrityksille

Omakotitalot

Valokuitu kotiisi takaa luotettavan ja nopean internetyhteyden koko perheesi tarpeisiin. Valokuituyhteyden avulla saat pätkimättömän verkon kaikille taloutesi älylaitteille, käyttäjämäärästä riippumatta.

  • Salamannopea netti
  • Luotettava, vakaa ja suojattu verkko
  • Mahdollistaa sujuvan työskentelyn, opiskelun, pelaamisen ja TV:n katselun
  • Pätkimättömät videopalaverit, puhelut ja striimaus
  • Tiedostojen lataaminen ja jakaminen onnistuu viiveettä
  • Ekologinen ja energiatehokas datansiirtoratkaisu

Näin valokuituliittymän toimitus kotiisi tapahtuu

Tilaus

Voit tilata valokuituyhteyden helposti sivuiltamme – alkuun sinun tarvitsee vain syöttää osoitteesi. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme tilauksenteossa mielellämme.

Rakentamispäätös

Valokuidun toteutuminen alueellesi edellyttää tarpeeksi suurta tilaajamäärää. Ilmoitamme rakentamispäätöksestä 6 kuukauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kun myönteinen rakentamispäätös on tehty, saat projektille arvioidun asennusaikataulun.

Rakentaminen ja tonttikatselmus

Rakennamme valokuidun runkoverkon alueelle ja suoritamme tonttikatselmuksen kiinteistössäsi. Tonttikatselmuksessa suunnitellaan kaivuureitti tontilla sekä ulko- ja sisäyksikön sijainti.

Asennus

Vedämme kuitukaapelit tontin rajalta kiinteistöösi. Sen jälkeen yhdistämme kuidun pieneen, huomaamattomaan kuituvastaanottimeen, joka on sisällä asunnossa.

Aktivointi

Aktivoimme palvelut käyttövalmiiksi. Asennus on valmis, ja pääset nauttimaan 1000/1000 Mbit/s nettiyhteytesi huimasta vauhdista!

Etsi osoite nähdäksesi mitä voimme tarjota sinulle

Tilaa kuitu- ja laajakaistapalvelut tai rekisteröi kiinnostuksesi lisätäksesi mahdollisuutta tulla alueellesi!