Valokuitu taloyhtiöön - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Valokuitu taloyhtiöön

Hidasteleeko taloyhtiönne netti? Ei huolta – meillä on siihen ratkaisu: valokuitu taloyhtiöön!

Pyydä tarjous taloyhtiöönne ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen taloyhtiomyynti@globalconnect.fi. Räätälöidään yhdessä juuri teidän taloyhtiöönne sopiva kokonaisuus!


Valokuidun asennus taloyhtiöön

Asennamme valokuituliittymiä taloyhtiöihin, ja tuomme valokuituyhteyden jokaiseen taloyhtiön asuntoon asti. Kiinteistöverkon osalta voimme joissakin tapauksissa hyödyntää taloyhtiön olemassa olevaa kiinteistöverkkoa. Mikäli olemassa olevaa kiinteistöverkkoa ei ole tai se ei sellaisenaan riitä, voimme rakentaa uuden kiinteistöverkon.

Tarjoamme mahdollisuutta valita taloyhtiöönne valokuidun asennuksen sekä taloyhtiöllenne yhteisen internetliittymän. Vaihtoehtoisesti taloyhtiönne voi valita pelkän valokuituasennuksen ilman taloyhtiön yhteistä internetliittymää, jolloin taloyhtiö maksaa ainoastaan kuidun asennuksesta. Yhdessä taloyhtiömyyjän kanssa voitte käydä läpi eri vaihtoehtoja, ja räätälöidä sopivan kokonaisuuden juuri teidän tarpeisiinne.

Tarjoamme nyt valokuituliittymän asennuksen taloyhtiöönne huippuedullisesti vain
195 eurolla /asunto (sis. ALV).

Asennusmaksu sisältää kaiken kaivuutöistä aina kotiin asennettavaan kuituvastaanottimeen saakka. Kaivamme, asennamme ja kytkemme valmiuden niin, ettei sinun tarvitse tehdä mitään. Asennusmaksu maksetaan vasta kun liittymä on asennettu ja testattu toimivaksi.

Katso lisätietoja valokuituverkon rakentamisesta.

Taloyhtiön internetliittymät

Voitte valita taloyhtiöllenne yhteisen internetliittymän, jolloin nettiliittymästä on mahdollista saada ryhmäalennus. Taloyhtiön yhteinen nettiliittymätilaus tehdään 36 kk määräaikaisena sopimuksena. Lisätietoa alueellasi voimassaolevista tarjoushinnoista saat alueesi vastaavalta myyntiedustajalta. Mikäli taloyhtiö valitsee yhteisen internetliittymän, on kullakin asukkaalla halutessaan myös mahdollisuus korottaa oman liittymänsä nopeutta taloyhtiön valitsemasta nopeudesta. Lisätietoa ja hinnaston nettiliittymän korottamiselle saat alueesi vastaavalta myyntiedustajalta.

Valokuidun asennus taloyhtiöön ilman internetliittymää

Taloyhtiönne voi halutessaan valita pelkän valokuituasennuksen ilman taloyhtiön yhteistä internetliittymää, jolloin taloyhtiö maksaa ainoastaan kuidun asennuksesta. Tällöin jokainen asukas voi itse valita, mikäli haluaa kuituasennuksen lisäksi aktivoida kiinteistöönsä internetyhteyden toistaiseksi voimassa olevan listahinnaston mukaisesti.

Valokuitu taloyhtiöön – näin se toimii

Kontaktointi

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ilmoitamme rakentamispäätöksestä kuuden kuukauden kuluessa.

Aikataulu

Myönteisen rakentamispäätöksen jälkeen saatte projektille arvioidun asennusaikataulun. Vastaava urakoitsijamme ottaa yhteyttä asennuksen suunnittelua varten.

Asennus

Kaivamme kuituputket taloon asti ja asennamme kaikki tarvittavat laitteet.

Tarkastus

Kun valokuidun asennus taloyhtiöön on valmis, dokumentoimme huolellisesti kaikki tarvittavat materiaalit tulevaisuutta varten.

Aktivointi

Jokainen asunnonomistaja voi valita haluamansa laajakaistapalvelut käyttöönsä.

Jäikö kysyttävää? Lue usein kysytyt kysymykset.

Asutko taloyhtiössä?

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous valokuidusta taloyhtiöönne ottamalla yhteyttä taloyhtiomyynti@globalconnect.fi tai soita asiakaspalveluumme 09 42 41 4200, niin ohjaamme teidät alueesi vastaavalle taloyhtiömyyjälle.

Tarkista valokuidun hinta osoitteellesi

Tilaa kuitu- ja laajakaistapalvelut tai rekisteröi kiinnostuksesi